Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Pane di farro alle nocciole
2h 50 min
Pane rustico
2 Std.
Pane rustico
2 Std.
Panini di San Gallo
26h 30min
Pizzette alle erbe aromatiche
Değerlendirme yok
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Panini integrali per hamburger
Değerlendirme yok
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 Std.
Pane integrale
Değerlendirme yok
Pane di segale vallesano
10h
Pane paesano
3 Std.
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min