Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Fette biscottate al farro
Değerlendirme yok
Pane rustico
2 godz.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Baguette
4u.
Pane di segale vallesano
10 Std.
Pizza alla farina di farro
Değerlendirme yok
Pane al pomodoro e basilico
1 godz. 45 min
Pane integrale
Değerlendirme yok
Pane integrale in cassetta
4u.
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min