Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di miglio
- 100 g di amaranto
- 50 g di riso
- 150 g di grano saraceno
- 600 g di acqua
- burro, per imburrare
- pangrattato, senza glutine per spolverizzare (vedere consigli)
- 100 g di farina di castagne
- 50 g di semi di lino
- 50 g di semi di girasole
-
2
cucchiaini di farina di carrube
veya 2 cucchiaini di gomma di guar - 1 bustina di lievito secco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Preimpasto per pane
24u. 30min
Pane di frumento e farro
12h
Panini Varoma
2 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Pane alle olive
2sa 20 dk
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Pane al latte
2sa 20 dk
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Focaccia alle cipolle
2sa 20 dk
Pane al vino rosso e noci
15 godz. 30 min
Pane veloce
1h 15min
Spighette al kamut
3h 55min