Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
-
15
g di sciroppo di malto d'orzo
veya 15 g di miele o di zucchero - 450 g di farina integrale
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Pane croccante
1u.
Fette biscottate al farro
Brak ocen
Pane rustico
2 godz.
Pane di frumento e farro
12h
Pane rustico
2 godz.
Pane integrale al vapore
2 godz.
Pane integrale
Brak ocen
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pane paesano
3h
Pane bigio in casseruola
2sa 25 dk
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min