Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ di spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso, fresco o secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
veya 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco, secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro a pezzi
veya 200 g di passata di pomodoro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1ωρ. 30 λεπτ.
Cavolfiori gratinati
50 min
Parmigiano grattugiato
5min
Seppie con i piselli
35 λεπτ.
Spezzatino di manzo
1h 50 min.
Purè di patate
50 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 λεπτ.
Pasta e fagioli
50 min
Passato di verdure
50 min
Piselli al prosciutto
20 λεπτ.
Polpette al sugo
45min
Purè di patate
45min