Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di porcini freschi a fette
veya 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati - 100 g di funghi champignon freschi a fette
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle o altro formato di pasta a scelta
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo alla bolognese
3h 15min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Parmigiana di melanzane
2 godz.
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Minestrone
45 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min