Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 8 gamberoni interi, con il guscio e puliti, le teste e le code separate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco, secco
-
400
g di passata di pomodoro
veya 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta secca tipo linguine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2485 kJ / 594 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stufato di agnello
50 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Pepata di cozze
55min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45 Min
Millefoglie alle mele con zafferano
Değerlendirme yok
Crêpe
1h 15 min