Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittata di zucchine
40min
Cotechino e lenticchie
1h
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Torta di mele
1h
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Cipolle tritate
Değerlendirme yok
Spaghetti alla carbonara
35min
Insalata di mare
Değerlendirme yok
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Penne con le cozze
Değerlendirme yok
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Polpette di carne in salsa di funghi
35min