Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze, pulite
- 500 g di vongole, pulite
- 500 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco senza semi, preferibilmente rosso
- 50 g di vino bianco, secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo spaghettini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo alla bolognese
3h 15min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Insalata di mare
Değerlendirme yok
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Penne con le cozze
Değerlendirme yok
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Linguine al salmone e vodka
20min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Değerlendirme yok
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Risotto ai funghi porcini con brie
35min