Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodoro ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 320 g pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 63.4 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Linguine al salmone e vodka
20min
Bucatini all'amatriciana
45min
Carbonara vegetariana
30min
Pasta al tonno e melanzane
30min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Linguine alla carbonara di zucchine
Değerlendirme yok
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30min