Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g salsa
- 700 g bifes de atum fresco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ½ limão, só o sumo
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40min
Garoupa com sabor mediterrânico
1h
Escabeche de bacalhau
30 Min
Tagliatelle de peru carilado
50 min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35min
Solha com ervas e arroz jambalaya
45 Min
Zoodles de atum
1h
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45 Min
Creme de tomate e Filetes de pescada com batatinhas
50 min
Salmão à portuguesa
45 Min
Feijoada de atum fresco
40min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 Min