Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g queijo parmesão
- 30 g azeite
- 6 dentes de alho
- 10 g pimento verde
- 40 g coentros, mais q.b. picados p/ guarnecer
- 10 g poejo
- 1 c. chá de sal
- 850 g água
- 50 g vinho branco
- 530 g lombos de bacalhau demolhado
- 320 g arroz p/ risoto
- 10 g manteiga
- 2 gemas de ovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2498.1 kJ / 597.1 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Karbonhidrat
- 71.7 g
- Yağ
- 17.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1115.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de curgete e camarão
35min
Risoto de pato
1h 15min
Risoto de tamboril
50 min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de champanhe
40min
Risoto alfacinha
30min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Risoto de legumes
40min
Risoto de bacon e alho-francês
35min
Risoto de cogumelos com presunto
1h
Risoto de bacalhau
50 min