Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 70 g de sucre, et 1 c. à soupe pour la pâte
- 100 g de lait
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
veya ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3 g) - 25 g de beurre, mou, coupé en morceaux (2 cm)
- 200 g de farine
- ¼ c. à café de sel
Garniture
- 130 g de noisettes, décortiquées, non émondées, entières
- 60 g d'amandes, entières, décortiquées, entières
- 110 g de sucre
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de cannelle moulue
Finition
- 1 blanc d'œuf, pour badigeonner
- 3 c. à soupe de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2066 kJ / 493 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Pain tessinois
1h 50 min
Gâteau du Vully
2h 30min
Nœud au lard
2h 10min
Tresse russe aux canneberges
3h
Gâteau de Linz
1h
Chutney de courge et d'abricots
Değerlendirme yok
Brownies
1h
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15 min
Pain accordéon aux herbes
1 godz. 20 min
Petits pains du 1er août
1h 10min