Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- huile d'olive, pour badigeonner
- 200 g de semoule de blé dur
- 350 g d'eau, tiède
- 15 g de levure boulangère fraîche, (⅓ de cube)
- 1 c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- 400 g de farine à pain
Garniture
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivettes, en tranches (4 mm)
- 1 gousse d'ail, en tranches fines
- 1 c. à soupe d'origan séché
- 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain tessinois
1h 50min
Pâte de base pour pain
24h 30 min
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Pain paysan
3 godz.
Fougasse aux olives
2 godz. 20 min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Pappardelle roquette et ricotta
1h
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Focaccia au romarin
2u. 30min
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Gâteau des rois
2h 15min