Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 600 g de farine de blé et un peu plus pour le plan de travail
- 300 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- ½ c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- 50 g d'huile végétale
Beurre aux herbes
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 branches de persil frais, effeuillé
- 3 brins de basilic frais, effeuillé
- 100 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45 min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Pain tessinois
1h 50min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Focaccia aux tomates
40min
Nœud au lard
2h 10min
Fougasse de mardi gras
2h
Croissants aux noisettes
1h 40min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Bâtonnets aux noisettes
1h 50min
Pain sandwich
3h