Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 600 g de farine de blé et un peu plus pour le plan de travail
- 300 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- ½ c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- 50 g d'huile végétale
Beurre aux herbes
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 branches de persil frais, effeuillé
- 3 brins de basilic frais, effeuillé
- 100 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Rösti bernois
40min
Soupe d'orge des Grisons
55 min
Pain tessinois
1h 50min
Crème glacée aux fruits
5min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Caramels à la crème
2 Std.
Pain paysan
3 godz.
Focaccia au romarin
2u. 30min
Sirop de thé froid
25min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15 min
Cuchaule
2u. 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min