Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
400
g de farine manitoba
veya 400 g de farine pour pizza - 1 c. à café de sel
Garniture
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- 30 g de fromage provolone, en dés (env. 1-2 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ gousse d'ail
- 100 g de tomates-cerises, épépinées et coupées en deux
- 2 - 3 feuilles de basilic séché, lavées et essorées
- ½ c. à café de sel
- 50 g de courgettes, en dés (d’env. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barres au sésame
30 min
Pains de Saint-Gall
26h 30 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Değerlendirme yok
Pain au vin rouge et aux noix
15 Std. 30 Min
Focaccia au romarin
2h 30min
Amarettini
1 Std. 30 Min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Cake aux baies
1 Std. 15 Min
Séré aux herbes
10min
Pizza alla romana
Değerlendirme yok