Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Maccheroni dell’alpigiano e cipolle croccanti
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, a cubetti (1 cm)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 500 g di mele acidule, sbucciate, a pezzi (2 cm)
- 250 g di pasta secca tipo maccheroni (cottura: 7 minuti)
- 40 g di farina
- 160 g di cipolle, a rondelle sottili
- 30 g di burro chiarificato
Composta di mele e finitura
- 25 g di succo di limone
- 20 - 40 g di zucchero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3642 kJ / 874 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 92 g
- Yağ
- 45 g
Alternatif tarifler
Riso casimiro
45min
Knöpfli
50min
Biberli dell'Appenzello
2 Std. 20 Min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30 min
Torta di Zugo al kirsch
4h
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Crema Thermomix®
45min
Rösti alla bernese
40 min
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Delizia al cioccolato
40 min
Tiramisù
5h 40min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min