Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (ca. 15 g), le foglie lavate e asciugate
- 60 g di burro, morbido, a pezzi
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 300 g di pane tipo baguette, a fette (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1399 kJ / 335 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta ai porri con topping di castagne
Değerlendirme yok
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Knöpfli
50 min
Pasta al forno dell'alpigiano
50 min
Polenta ticinese
45min
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55 min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Agnello in salsa di pepe rosa
45min
Grittibänz dolci
2u. 15min
Salsa french dressing
20min
Zuppa d'orzo grigionese
55 dk