Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua, lauwarm
- 1 cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g)
veya 1 bustina di lievito secco (7 g) - 400 g di farina + q.b per spianare
- 30 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Finitura
- 2 cipollotti, mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
- 180 g di panna acida (20% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 380 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
-
300
g di salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
veya 300 g di salsiccia vodese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3748 kJ / 900 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo al peperoncino e lime con riso al cavolfiore
Değerlendirme yok
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 Min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Gulasch di vitello con funghi porcini
1 Std. 30 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Meringata al limone
2 Std. 30 Min
Polenta ticinese
45 Min
Tortine al formaggio
50 Min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Quiche al mascarpone e pomodori
1 Std. 30 Min
Polpettine di carne con purea di patate
1 Std.