Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
veya 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
veya perejil fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1035 kJ / 248 kcal
- Protein
- 2.65 g
- Karbonhidrat
- 9.41 g
- Yağ
- 22.17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vichyssoise
40min
Puré de patata
50min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1h
Crema de puerro con parmesano
45min
Bechamel
15min
Gazpacho
10min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Coliflor con bechamel
55min
Crema de alcachofas
45min
Crema de champiñones
20min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1hod. 30min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h