Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g água
- 50 g azeite
- 120 g banha, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 5 ovos
- 550 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g bacon
- 100 g presunto
- 170 g chouriço de carne
- 100 g salpicão
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 618 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 42 g
Alternatif tarifler
Folar de carnes
2h 20 min
Bolo-rei
3h 15min
Celestes
2 Std. 30 Min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Folar de Valpaços
4h 20min
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Rabanadas
55min
Creme de pasteleiro
15 Min
Pão-de-ló de Alfeizerão
45min
Sonhos de abóbora
1 Std. 10 Min
Bola de bacalhau de Lamego
1 Std. 20 Min
Bola de carne
1 Std. 20 Min