Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g abóbora cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco esfarelado
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 40 g aguardente
- Óleo de amendoim q.b. p/ fritar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- Canela em pó q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 294.1 kJ / 70.3 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 79.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolinhos de especiarias
45min
Amêndoa (Modo descascar)
5 min
Fritos de laranja
1 godz. 25 min
Sonhos de bacalhau
1h 10min
Ovos de chocolate com panacota
5 Std. 30 Min
Bolo das 7 rosas
1h 45min
Bolo-rei sem glúten
3h 35min
Sopa de corvina com camarão
55min
Sopa de feijão e espinafres
30min
Maçãs assadas recheadas
30min
Pão-de-ló de Vizela
1j 40 menit
Broas de erva doce
1j 5 menit