Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 1 pitada de sal
- 550 g farinha tipo 65
- 2 ovos
- 200 g açúcar
- 1 limão, só a raspa
- 20 g vinho do Porto
- 70 g manteiga derretida
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 0 kJ / 391 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miniroscones de Reyes (minibolos-rei espanhóis)
3h
Bolo-rei
3óra 15p
Trança
2h 20min
Bolinhos de canela
40 min
Bolo podre de Castro Daire
2h 35 min
Folar de Trás-os-Montes
2 godz. 30 min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1h
Fogaça
3h
Bolo-rainha
1h 20min
Cavacas de Resende
1h
Bola de bacalhau de Lamego
1h 20min
Bola de carne
1h 20min