Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g água
- 250 g bacalhau demolhado s/ pele e s/ espinhas, cortado em pedaços
- 3 dentes de alho
- 2 cravinhos
- 1 pé de tomilho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 piripíri pequeno s/ sementes
- 10 pés de salsa, só as folhas
- 2 ovos
- 150 g farinha
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- ½ c. chá de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
- Maionese q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 0 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rissóis de polvo
1h 30 min
Pão-de-ló
55min
Papas de sarrabulho à moda de Braga
1h 50min
Folar de Trás-os-Montes
2h 30min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1u.
Rabanadas
55min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25min
Rissóis de camarão
1h 30 min
Pataniscas de bacalhau
50min
Aletria de cortar à faca
35min
Pudim de laranja
5h
Bola de carne
1u. 20min