Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate, pelate e a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 952.5 kJ / 227.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 9.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 898.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Triangoli alle nocciole e mandorle (nussecken)
3óra
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Risotto al Teroldego
40min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi di polenta
25 Min
Strauben
40min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.