Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate, pelate e a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di farina tipo 00
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 952.5 kJ / 227.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 9.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 898.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Teroldego
40 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Salsa bolzanina
15min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Spatzle di cavoletti con speck
1 Std.
Spatzle agli spinaci
1 Std.