![Fions vendéens (ou flans maraîchins) Fions vendéens (ou flans maraîchins)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9a6d8423-5a31-479c-8de3-6dd60bae1025/Derivates/b13ae786-1445-410a-9cf2-31db1d98087e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2227.8 kJ / 532 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan pâtissier à la vanille
13h 15min
Gâteau de semoule
2ч. 45 мин.
Œufs au lait
50 min
Œufs au lait au caramel
55 Min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12hod. 35min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Poires duchesse
12 Std. 25 Min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30min
Bûche soyeuse enneigée
4 Std. 35 Min
Chouquettes à la crème pralinée
2 godz. 15 min
Crème catalane
4h 25min