Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2227.8 kJ / 532 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan pâtissier à la vanille
13 Std. 15 Min
Crème brûlée
2h 40min
Crème catalane
4 Std. 25 Min
Flan pâtissier
4 Std. 25 Min
Riz au lait
1 Std.
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Œufs au lait
50 Min
Crème caramel
3 Std.
Petits flans pâtissiers
3 Std.
Breizh bowl
13h
Tourtière aux pruneaux
55min
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6h 45min