Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cannoli
- 90 g di zucchero
- 2 uova
- 90 g di burro
- 100 g di latte
- 450 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
Crema chantilly
- 200 g di latte
- 30 g di farina tipo 00
- 50 g di zucchero
- 1 uovo
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 289.5 kJ / 69.2 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Pasta choux
2 Std.
Crema diplomatica
30 Min
Cannolo scomposto
3 Std.
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Crema chantilly
35 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 dk