Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème de pruneau (la veille)
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- 450 g de thé noir infusé
Le gâteau (le jour même)
- 3 c. à soupe de rhum
- 200 g de sucre en poudre
- 5 jaunes d'œufs
- 200 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le cercle
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le cercle
- 10 g de sucre vanillé maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2106.6 kJ / 503 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 20.7 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Far breton aux pruneaux
1h 10min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 min
Œufs au lait au caramel
55 min
Broyé du Poitou
1h 15 min
Riz au lait
1h
Brandade de morue
24h 35 min
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Œufs au lait
50 min
Far aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Caillebottes vendéennes
12h 45 min
Tourteau fromager
50 min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 min