Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème de pruneau (la veille)
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- 450 g de thé noir infusé
Le gâteau (le jour même)
- 3 c. à soupe de rhum
- 200 g de sucre en poudre
- 5 jaunes d'œufs
- 200 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le cercle
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le cercle
- 10 g de sucre vanillé maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2106.6 kJ / 503 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 20.7 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan pâtissier aux prunes
2 Std. 5 Min
Far aux pruneaux
1h 5min
Crèmes lait d'amande-pistache, compotée d'abricots et sablés
3 Std. 30 Min
Tarte Tatin à la banane flambée
1h 30min
Far breton aux pruneaux
2h
Far aux pruneaux
1h 35min
Gâteau nantais et glace au rhum
13 Std. 15 Min
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Œufs au lait
50min
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2h
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Gâteau de riz au caramel
1 godz. 40 min