Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 27.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orata al sale
40 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Dentice agli agrumi
45 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min