Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 274 kJ / 65 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40 min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 Std. 30 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20 min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1 Std. 35 Min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Cappon magro
4h 30min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Brandacujun
45min