Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 274 kJ / 65 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Soufflé al Castelmagno
55 min
Zabaione
15 Min
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
1h 50min
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2hod. 25min
Mini pavlove
2h 30min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 Min
Tarte tatin
2h 30min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.