Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 274 kJ / 65 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agnolotti al brasato
3 Std.
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Zabaione
15 Min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1h 55min
Bicchierini ai tre peperoni
55 Min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Bagna cauda
35 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min