Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 250 g di farina tipo 00
- 125 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di porri a rondelle
- 15 castagne, cotte e spellate (vedere consigli)
- 100 g di pancetta a cubetti
- 400 g di carne trita di maiale
- 100 g di mele, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 1 uovo
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1352 kJ / 323 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Involtini di porri e ceci
30 Min
Cous cous con calamaretti
40 Min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 Min
Chili vegetariano
1h 5min
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8h 15min
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50 Min
Fregolotta al radicchio
1h 50min
Salsa al cren
120 Std. 10 Min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Salsa piccante allo zenzero
30 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Sacher Torte
2 Std. 30 Min