Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Rote Bete, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1490 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
-
4
Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
veya 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten, 3 cm dick (à ca. 100 g) - 1 EL frische Thymianblättchen
- 10 g Butter, kalt
- 100 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Brokkoli-Gemüse
1 Std. 10 Min
Schoko-Kirsch-Kuchen aus dem Varoma
4h 35min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1u. 15min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Black-Tiger-Salat
1 Std. 30 Min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Laugenbrezeln
1u. 15min
Bunte Gemüseplatte (炒五色蔬菜)
45min
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3 Std. 30 Min