Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Creme
- 5 g fécula de batata
- 3 gemas de ovo
- 100 g avelã torrada
- 50 g açúcar
- 50 g água
Massa
- 70 g açúcar
- ½ laranja (casca, só a parte amarela)
- ½ limão (casca, só a parte amarela)
- 130 g leite
- 70 g manteiga
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 4 gemas de ovo
- 20 g sumo de laranja
- 40 g vinho do Porto
- 1 c. chá de sal
- 430 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g amêndoa c/ pele torrada
- 50 g noz torrada
- 50 g avelã torrada
- 50 g pinhão torrado
- Farinha tipo 65
- Água q.b. p/ humedecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2621.3 kJ / 626.5 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 65.5 g
- Yağ
- 34.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 309.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coroa de espelta
4 Std.
Bolo-rei escangalhado
6 Std.
Pão-de-ló com ovos-moles pobres
1h
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Folar de amêndoa
35min
Sonhos recheados de amêndoa
1h 30min
Torta algarvia
50 min
Bolo-rainha
1 godz. 20 min
Sonhos
1 Std. 10 Min
Pão-de-ló de Alfeizerão
45 Min
Pão de água
4 Std.
Pão-de-ló de água
50 min