Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de centeio
- 110 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 80 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 230 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
10
g malte em pó p/ panificação
veya 10 g mel - 75 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 350 g farinha tipo 65
- 2 - 3 c. chá de sementes de alcaravia
- 2 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 939 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carcaças de espelta
23h 40min
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão de lavrador
16h 15 min
Massa-mãe em pó
24h
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão branco
15 godz.