Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 100 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 700 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- 2 c. chá de orégãos
- 120 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 latas de sardinha em molho de tomate cortadas em metades
- 2 c. chá de flor de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2987 kJ / 714 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 88 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scones de cebola e tomilho
30min
Trança
2 Std. 20 Min
Galete de tomate
45min
Bolo-rei de enchidos
2j 30 menit
Focaccia recheada
1h 25min
Folar de Valpaços
4h 20 phút
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Fogaça
3 Std.
Pão com pesto
2 godz. 5 min
Pão enrolado com pesto
1 Std. 40 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Focaccias
2h