Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 100 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 3 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 20 g manteiga s/ sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão rústico
2h
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Baguetes
15h
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Massa-mãe em pó
24h
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão branco
15h