Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base della torta
- 120 g di zucchero
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di Alchermes
Ripieno
- 250 g di pane bianco a fette
- 150 g di latte
- 150 g di acqua
- 150 g di bietola, le foglie lavate
- 50 g di burro a pezzi
- 150 g di uvetta, ammollata e strizzata
- 100 g di pinoli
- 120 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di amaretti sbriciolati
- 15 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- 20 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2121 kJ / 501 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scarpazza sarzanese
2 Std. 30 Min
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Polenta bianca con carciofi
1 Std. 30 Min
Tegamini fave e funghi
3 Std. 10 Min
Torta salata di bietole
1 Std.
Torta salata bietole e uova
2 Std.
Torta pasqualina
2h 5min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 Min