
Cihazlar ve Aksesuarlar
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)100 g
-
fesleğen yaprağı süslemek için ekstra fesleğen yaprağı40 - 50 g
-
dondurulmuş bezelye300 g
-
kabuksuz, tuzsuz Antep fıstığı (bk.öneriler)60 g
-
sarımsak2 diş
-
zeytinyağı50 g
-
tuz½ tk
-
karabiber damak tadına göre2 - 3 tutam
-
çörek otu süslemek için1 tk
-
frenk soğanı ince dilimlenmiş, süslemek için3 - 4 dal
-
fındık turp ince dilimlenmiş süslemek için1 - 2
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
248 kcal /
1036 kJ
Protein
10 g
Yağ
18 g
Karbonhidrat
7 g
Lif
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Danışmanlarımızdan Enfes Baklagil Tarifleri
17 Tarif
Türkiye
Türkiye