Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 40 - 50 g fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra fesleğen yaprağı
- 300 g dondurulmuş bezelye
- 60 g kabuksuz, tuzsuz Antep fıstığı (bk.öneriler)
- 2 diş sarımsak
- 50 g zeytinyağı
- ½ tk tuz
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 tk çörek otu, süslemek için
- 3 - 4 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için
- 1 - 2 fındık turp, ince dilimlenmiş süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1036 kJ / 248 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çerkez Tavuğu
1 Std.
Mantar Ezmesi
1h 40min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 Min
Baharat ve Ananaslı Salata Sosu
Değerlendirme yok
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1 Std. 35 Min
Matchalı Smoothie Kasesi
Değerlendirme yok
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1 Std. 15 Min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 Min
Guacamole
15 min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Mantarlı Risotto
40min