Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Frambuaz sosu
-
300
g frambuaz
veya 300 g dondurulmuş frambuaz, çözdürülmüş - 100 - 150 g şeker, damak tadına göre
- 30 g limon suyu
- tereyağı, yağlamak için
Kinoalı tatlı
- 300 g taze sıkılmış portakal suyu (4-5 portakal)
- 300 g Hindistan cevizi sütü, taze veya konserve
- 50 g çekirdeksiz hurma
-
½
tk toz tarçın, damak tadına göre
veya ¼ - ½ tk toz kakule - 160 g kinoa
-
½
vanilya çubuğu
veya ½ tk doğal vanilya özü - 1 muz, olgun (yakl. 100 g), dilimlenmiş
- 500 g su
- 50 g karışık orman meyveleri
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Damla Sakızlı Muhallebi
2u. 20min
Elmalı Kek
1 Std. 15 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 min
Damla Sakızlı Muhallebi (3 porsiyon)
2u. 20min
Karamel Soslu Hurmalı Kek
1 Std.
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 min
Kırmızı Biberli ve Kabak Çekirdekli Çiğ Brokoli Salatası
10 Min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 min
Yulaflı Sebze Köftesi (Bebek Yemeği)
50 min
Temel Muhallebi
15 Min
Mayonez
10 Min