Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g çiğ karabuğday
- su, ıslatmak için
- 125 g fındık
- 300 g yulaf gevreği
-
80 - 120
g bal (bk.öneri)
veya agave şurubu - 50 - 80 g Hindistan cevizi yağı
- 20 - 25 g kakao
-
50
g kurutulmuş kurt üzümü
veya kuru meyve, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 21 g
Alternatif tarifler
Yer Fıstıklı Bar
1 Std. 30 Min
Buharda Minik Ekmekler
2 Std. 10 Min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 Min
Ketojenik Krakerler
1 Std.
Glütensiz Ekmek
1h 45 min.
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Vegan Çedar Peyniri
3 godz. 10 min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 Std. 15 Min
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40 Min
Hindistan Cevizi Sütü
15 Min
Glütensiz Çikolatalı Kek
1 Std. 15 Min
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40 Min