Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia spellata e a pezzi
- 200 g di radicchio trevisano a listarelle
- 250 g di brodo vegetale
- 500 g di pasta tipo farfalle
- 100 g di Fontina a cubetti (1 cm)
- 30 - 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2246.7 kJ / 537 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Pennette salsiccia e fiori di zucca
40min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Risotto brie e asparagi
30 Min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 Min