Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia spellata e a pezzi
- 200 g di radicchio trevisano a listarelle
- 250 g di brodo vegetale
- 500 g di pasta tipo farfalle
- 100 g di Fontina a cubetti (1 cm)
- 30 - 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2246.7 kJ / 537 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Spaghetti al vino rosso
30 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Orecchiette speck e radicchio
35 min