Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 postas de bacalhau demolhado (500 g aprox.)
- 30 g poejo cortados em pedaços
- 2 ovos
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar e pincelar
- 1 c. chá de colorau
- 1000 g água
- 1 pitada de sal
- 60 g farinha
- 1 folha de louro, fresca
- 2 c. chá de vinagre (isteğe bağlı)
- 2 fatias de pão alentejano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1606.7 kJ / 384 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 25.4 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 2971.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoada de buzinas
1h 30 min
Caldo de bacalhau
30 min
Favada
55 Min
Salada de ovas
40 Min
Sopa de beldroegas e tomate
50 min
Ovas com alho e malagueta
35 Min
Favas guisadas
50 min
Canja de maruca
35 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Cabrito no forno com migas de espargos
10 Std. 5 Min
Guisado de borrego
13h
Sopa de cação
40 Min