Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolfiori gratinati
50 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Sformato di finocchi
1 Std.
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Contorno di verza
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Radicchio in saor
3h 45min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Catalogna con olive e capperi
50 Min
Porri in agrodolce al Varoma
30 Min