Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 λεπτ.
Radicchio in saor
3h 45 min.
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1ωρ. 30 λεπτ.
Cavolini di Bruxelles gratinati
1hod.
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Carote tiepide alla salvia
35 λεπτ.
Contorno di verza
35 λεπτ.