Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Cavolfiori gratinati
50min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Cipolle al gratin
1h
Patate svedesi
55 min
Radicchio in saor
3óra 45p
Finocchi alla valdostana
40 min
Rabaton
1h