Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt - 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 80 g Butter, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 640 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 120 g trockener Weißwein
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 14450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit frischen Steinpilzen
35min
Graupenrisotto
50 min
Lammkarree mit Pilzrisotto
40min
Kalbsbries mit Weißweinsauce
3 Std.
Gefüllte Gnocchi mit Tomatensauce
1hod. 40min
Kartoffelsuppe
50 min
Tomaten-Risotto
35min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40min
Steinpilz-Risotto
40min
Weizen Risotto mit Champignons
35min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min