Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Karfiol, in kleinen Röschen
- 250 g Bratwürste, roh (italienische Salsiccia)
- 700 g Tomaten, reif
- 125 g Mozzarella
- 10 g Olivenöl
- 150 g Ricotta
- 1 Ei
- 8 Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Cannelloni
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Honig
- 2 Prisen Chili, gemahlen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2176 kJ / 519 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 dk
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min
Coq au vin
3 Std.
Tomatentarte à la Provence
55 dk
Menü: Melanzaniröllchen, Orecchiette mit Olivensugo und Panna Cotta
1h
Nussfisch
30min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1sa 5 dk
Zucchinitürmchen mit orientalischer Lammfülle
1 godz. 30 min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Semmelfülle
1 godz. 10 min