Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de poitrine fumée cuite en tranches
- 30 g de beurre
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 150 g d'eau
- 200 g de lait
- du sel
- 250 g de pâtes sèches, type spaetzles (voir "Conseil(s)")
- 80 g de fromage blanc nature
- 80 g de munster, coupé en dés
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2370 kJ / 567 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 29 g
Alternatif tarifler
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1h 30min
Galettes de viande et choucroute
40min
Spätzles aux girolles
50 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Bouchée à la reine
55min
Bredele
12h 45min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 Std. 30 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Streusel
2h
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min