Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di salsa piccante, rossa
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (4 cm)
- 400 g di brodo di pesce
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di polpo precotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 17.4 g
- Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Calamari in umido
55min
Polpo in rosso
35min
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Değerlendirme yok
Zuppa di mare con patate
55min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Baccalà alla Soutelo
30min
Polpo al vino rosso
1h
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Riso con polpo
1h 10min
Calamari alla napoletana
40min