Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1591 kJ / 381 kcal
- Protein
- 29.14 g
- Karbonhidrat
- 34.86 g
- Yağ
- 13.84 g
- Lif
- 2.98 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cozze e vongole in crema di porri
1h
Curry di agnello a Cottura Lenta con cous cous
9 Std.
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Club Sandwich salmone, avocado con carotine e salsa teriyaki
4 Std.
Lampredotto
1h 20min
Gamberi in insalata esotica
30min
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Petto di pollo al lime e carciofi
45min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1h 35min