Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1591 kJ / 381 kcal
- Protein
- 29.14 g
- Karbonhidrat
- 34.86 g
- Yağ
- 13.84 g
- Lif
- 2.98 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1 Std. 30 Min
Insalata riso e agrumi
30 Min
Salsicce al curry con lenticchie
1 Std. 20 Min
Zuppa di noodles vietnamita (Bun bo hue)
2 Std. 30 Min
Udon con verdure e gamberoni
2 Std. 30 Min
Udon con salsa di miso e pollo
2 Std. 45 Min
Fagottini di polpo
1h 40min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 Min
Riso basmati mango e gamberi
45 Min
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min
Ramen giapponese
1h 40min