Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di stoccafisso ammollato (vedere consigli)
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 270 g di cipolle bianche a fette
- 20 g di burro
- 2 foglie di alloro fresco
- 8 filetti di acciuga
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 30 g di uvetta ammollata e strizzata
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 cucchiaino di zucchero
- sale q.b.
- pepe q.b.
- 200 g di brodo vegetale
- 30 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 43.8 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformato di baccalà
3 godz. 30 min
Baccalà gratinato
1u.
Baccalà alla Veracruz
1u.
Baccalà alla ligure
1u.
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1u.
Tegamini di cipolle e alici
1u.
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Baccalà alla livornese
35 min