Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 foglie di lattuga tipo lollo, lavate e a pezzi
- 4 foglie di indivia belga, lavate e a pezzi
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di gherigli di noci
- 20 g di pinoli sgusciati
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di pesto alla genovese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 782 kJ / 187 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 17.6 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne peperoni e noci
35min
Pesto alla siciliana
15 Min
Gelato agrodolce al cetriolo
8sa 20 dk
Insalata di riso alla birra
1sa 40 dk
Plumcake salato di primavera
1sa
Tortiglioni in salsa eoliana
40 dk
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10 min
Pesto rosso
15 Min
Pesto di prezzemolo
10 min
Pesto di mandorle
10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min