Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 foglie di indivia belga, lavate e a pezzi
- 4 foglie di lattuga tipo lollo, lavate e a pezzi
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 cucchiaio di gherigli di noci
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di pesto alla genovese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 782 kJ / 187 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 17.6 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto di prezzemolo
10 Min
Pesto di rucola
10 Min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Pesto di carote e noci
10 Min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Pesto di nocciole
10 Min
Pesto di rucola e avocado
15 min
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 Min
Pesto alla siciliana
15 min
Pesto di mandorle
10 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 Min