Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gochujang Sauce
- 3 tbsp Korean chili paste (gochujang)
- 2 tbsp mirin
- 2 tsp sugar
- 2 tsp roasted sesame seeds
- 1 green onion, thinly sliced on the bias
Bibimbap
- 8 oz sushi rice
- 1 tsp sesame oil
- 3 tbsp soy sauce
- 2 garlic cloves
- 1 in. fresh ginger, peeled, sliced
- 32 oz beef stock
- 4 large eggs
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 3 oz snow peas
- 6 oz zucchini, thinly sliced, bias cut
- 2 oz carrot, julienned
- 4 oz napa cabbage, in pieces (¼ in.)
-
16
oz prime ribeye steak, thinly sliced (¼ in.)
veya 16 oz beef tenderloin, thinly sliced (¼ in.) - 4 oz kimchi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2467.5 kJ / 589.8 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 godz. 5 min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Beef Adobo
6h 20 min
Cioppino
55min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Chicken Pad Thai
45 Min
Fish Tacos
45 Min
Ramen Noodle Soup
40min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min